22.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

«Πλήγμα» για Τενερίφη πριν από τον Προμηθέα (vids)

Η Τενερίφη είδε τη Σαραγόσα να της προκαλεί πισωγύρισμα στην παράταση, λίγο πριν ταξιδέψει στην Πάτρα, σε μια μέρα όπου ήρωες ήταν ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο και ο Αντρέας Ομπστ.

Ένα μεγάλο αποτέλεσμα πήρε η Σαραγόσα, η οποία νίκησε με 102-93 στην παράταση την Τενερίφη, λίγο πριν από τον πρώτο αγώνα της δεύτερης στην Πάτρα, με αντίπαλο τον Προμηθέα για το BCL. Ο Ρενάλντας Σειμπούτις, με το σκορ στο 86-87, αστόχησε στη μία εκ των δύο βολών και το ματς οδηγήθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο, αλλά εκεί με ηγέτη τον Κάρλος Αλοθέν των 18 πόντων, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν το αποτέλεσμα, που τους κρατά όρθιους για τα playoffs.

Με ένα μεγάλο σουτ του Φερνάντο Σαν Εμετέριο, η Βαλένθια πέρασε από την έδρα της Χιπουσκόα με 67-66 και έμεινε ζωντανή για την κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας. Ο πολύπειρος γκαρντ έκρινε την αναμέτρηση, που βρισκόταν στις λεπτομέρειες, με τον Μάικ Τόμπι να έχει κάνει νωρίτερα εξαιρετική δουλειά με 13 πόντους και οκτώ ριμπάουντ.

Με καλάθι του Αντρέας Ομπστ, η Ομπραντόιρο του Κώστα Βασιλειάδη έκαμψε με 75-73 την αντίσταση της Μπρεογάν. Σε ένα ματς, όπου ο Βλαντιμίρ Μπροτζιάνσκι ξεχώρισε με 17 πόντους και οκτώ ριμπάουντ, ο Γερμανός «άσος» έκρινε την αναμέτρηση παίρνοντας την ευθύνη πάνω του, με τον Έλληνα γκαρντ σε πολύ καλή κατάσταση, με 16 πόντους και πέντε ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ