23.7 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πλέι οφ μέσω Μόσχας για την Μπάγερν

Η Μπάγερν επιβεβαίωσε το πάθος της για είσοδο στα πλέι οφ φεύγοντας νικήτρια από την έδρα της Χίμκι με 71-60 και φτάνοντας το ρεκόρ της στο 10-10, παραμένοντας σε θέση πρόκρισης. Η Χίμκι άλλαξε προπονητή αλλά όχι και συνήθειες, χωρίς Σβεντ και ΓΚιλ είναι μια ομάδα πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων και ουσιαστικά βλέπει να σβήνει το όνειρο της πρόκρισης.  

Η Χίμκι μπήκε με την φόρα των ομάδων που έχουν καινούργιο προπονητή. Ολοι πίεζαν, έπεφταν στην φωτιά, έτρεχαν, έμοιαζαν αναγεννημένοι και μη αφήνοντας την Μπάγερν να πάρει ανάσα, προηγήθηκαν με 23-8 και έκλεισαν το δεκάλεπτο με 23-10. Τόμας και μίκι ήταν οι πρωταγωνιστές, οι Βαυαροί παραπατούσαν.

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς το πήρε πάνω του, άρχισε το προσωπικό σόου στην δεύτερη περίοδο, όταν και βελτιώθηκε αισθητά η άμυνα της Μπάγερν και με 18 δικούς του πόντους, η Μπάγερν μείωσε μέχρι το 40-35 του ημιχρόνου.

Η Χίμκι πήγε στο 46-37 στο ξεκίνημα του δεύτερου και... έσβησε. Η Μπάγερν είχε βρει ρυθμό και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ο Λούσιτς πήρε μπρος, το σερί έγινε 16-0 για το 46-53 και το..... στην λήξη του δεκαλέπτου έδειχνε ξεκάθαρο φαβορί.  

ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ: Ο Ντέρικ Ουίλιαμς ήταν η ηχηρή προσθήκη της τελευταίας ώρας για την Μπάγερν και όσοι υποψιάστηκαν ότι είχε κατά νου την... αρπαχτή, διαψεύδοντα σε διάρκεια. Ο Αμερικανός σταρ έχει ρυθμό, έχει και όρεξη και την ώρα που η Μπάγερν αιφνιδιάστηκε από το δυναμικό ξεκίνγμα της Χίμκι, την κράτησε μόνος του όρθια μέχρι να συνέλθουν και οι συμπαίκτες του και να φτάσουν στην ανατροπή.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Χίμκι έκανε 16 λάθη και σούταρε με 3/20 τρίποντα, την ώρα που η Μπάγερν αν και εκτός έδρας έμεινε στα 12 λάθη και, κυρίως, σούταρε με το εντυπωσιακό 10/21 τρίποντα!

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ