25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Πλάθα: “Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες δυνάμεις”

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την αυριανή μεταξύ τους αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα και ο Ζοάν Πλάθα, προπονητής των Ρώσων, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" αγωνίζονται μόνο στην Ευρωλίγκα.

"Ο Ολυμπιακός παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα. Έχει ένα διαφορετικό ρόστερ για την ΕΛλάδα. Έχει δύο ομάδες και ίσως έχει περισσότερες δυνάμεις. Δεν μπορούμε όμως να παραπονεθούμε ή να κλάψουμε. Πρέπει να δείξουμε όσα μπορούμε να κάνουμε, να παίξουμε το καλύτερο δυνατό μπάσκετ. Αν το καταφέρουμε αυτό, θα έχουμε τύχη. Το πλάνο μας είναι να παίξουμε με τον τρόπο που μπορούμε και να νικήσουμε".

Ο Μάριους Πονίτκα, ένα από τα νέα πρόσωπα του BCL και του νεοφερμένους που έχουν ξεχωρίσει τόνισε: "Ήταν μια μεγάλη νίκη αυτή που κάναμε στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ. Η πρώτη στην ιστορία του συλλόγου στην Ευρωλίγκα γι’ αυτό και την θυμούνται όλοι. Τώρα όμως βρισκόμαστε σε ένα άλλο στάδιο της σεζόν και το παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό. Όλοι γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει ο Σπανούλης, τι μπορεί να κάνει ο Πρίντεζης. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι ‘αυτούς τους παίκτες για τον Μιλουτίνοφ επίσης, που παίζει καταπληκτικά. Όλοι στην ομάδα τους είναι επικίνδυνοι, όχι μόνο αυτοί που ανέφερα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα για 40 λεπτά. Ο Ολυμπιακός έχει νέο προπονητή και αυτό τους προσθέτει έξτρα κίνητρο".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ