22.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Πλάθα: «Ξέρουν πως μπορούμε να κάνουμε κάτι σοβαρό»

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ξεπέρασε το εμπόδιο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ την προηγούμενη εβδομάδα, εκμεταλλευόμενη το έξτρα 5λεπτο της παράτασης. Αυτή την εβδομάδα διασταυρώνεται με την έταιρη ελληνική ομάδα της Euroleague, φιλοξενώντας στη Ρωσία τον Παναθηναϊκό. 

Όπως είναι φυσικό, ο τεχνικός της Ζενίτ, Χουάν Πλάθα, πιστεύει πως η εμφάνιση της ομάδας του απέδειξε στο ελληνικό κοινό τις δυνατότητές της, ωστόσο στάθηκε και στο μέγεθος του Παναθηναϊκού αλλά και των παικτών του: 

«Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα με έναν από τους καλύτερους πλέι μέικερ στην Ευρώπη, αν όχι τον καλύτερο. Έχει πολλά όπλα, όπως τον Φρεντέτ στο σουτ και τον Τόμας στο λόου ποστ. Θα είναι πολύ δύσκολο για μας, ειδικά από τη στιγμή που προέρχονται από ήττες. Ξέρουν μετά τη νίκη μας επί του Ολυμπιακού πως μπορούμε να κάνουμε κάτι σοβαρό. Εμείς πάντα προετοιμαζόμαστε το ίδιο απέναντι σε κάθε αντίπαλο, δεν αλλάζουμε πολύ την προσέγγισή μας και εστιάζουμε στο δικό μας παιχνίδι και όχι στου αντιπάλου», τόνισε αρχικά ο Ισπανός. 

Εν συνεχεία είπε: «Έχουμε τραυματισμούς, αλλά δεν μπορούμε να κλαίμε γι’ αυτούς. Όλες οι ομάδες έχουν τέτοια προβλήματα και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά. Ο Ζούμπκοφ δεν μπορεί να αγωνιστεί και πρέπει να βρούμε λύσεις, όπως και για τον Βορόνοφ που θα λείψει 10-15 μέρες. Δεν χρειάζονται δικαιολογίες». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ