21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πλάθα: «Να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ματς»

Διάρκεια στο παιχνίδι της πρέπει να έχει η Ουνικάχα Μάλαγα όπως ανέφερε ο Ζοάν Πλάθα ενόψει του αυριανού ματς με τον Παναθηναϊκό (1/12, 21:00).

Ο τεχνικός των Ανδαλουσιανών αναφέρθηκε στην δύσκολη αποστολή που έχει η ομάδα του στο ΟΑΚΑ ενώ αναφέρθηκε και στο ρόστερ των "πρασίνων".

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολλά όπλα και θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ματς, ώστε να περιορίσουμε το ταλέντο τους. Είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις, ειδικά στην έδρα τους, αλλά θεωρώ πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί αν καταφέρουμε να παίξουμε όπως με την ΤΣΣΚΑ. Πρέπει όμως να έχουμε διάρκεια».

Για τους παίκτες που πρέπει να προσέξει η Μάλαγα: «Μας προβληματίζει ο αντίπαλος ως σύνολο και όλοι οι παίκτες του. Μπορούμε να μιλήσουμε για τον Καλάθη ή για τον Γκιστ που δίνει ενέργεια ή για το μακρινό σουτ των Λοτζέσκι, Ρίβερς και Σίνγκλετον. Επίσης όμως οι αναπληρωματικοί μπορούν να μπουν στο παρκέ και να είναι εξίσου αποτελεσματικοί. Χρησιμοποιούν τις αλλαγές στην άμυνα, παίρνουν τα ριμπάουντ και κάνουν πολλά κοψίματα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ