19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτίνο: «Σαν να μπήκαν φυλακή 4 φορές οι παίκτες μου»

Η επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στο NCAA δεν κυλάει με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού

Ο πολύπειρος τεχνικός, σε αντίθεση με άλλους που γίνονται Μετά Χριστόν προφήτες, είχε εκτιμήσει τη σοβαρότητα και την έκταση της πανδημίας στις ΗΠΑ και προτού ξεκινήσει το κολλεγιακό πρωτάθλημα είχε προτείνει η σεζόν να ξεκινήσει μερικούς μήνες αργότερα, προκειμένου να έχουν προλάβει να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί και να είναι κάπως πιο ευνοϊκές οι συνθήκες για τον αθλητισμό. 

Το Αϊόνα είναι από τις ομάδες που έχει χτυπηθεί πολλάκις από τον κορωνοϊό, αφού έχει χρειαστεί να διακόψει τέσσερις φορές τις προπονήσεις του, λόγω κρουσμάτων. Μάλιστα, από τις 23 Δεκεμβρίου ως και τις 12 Φεβρουαρίου, δηλαδή για διάστημα 51 ολόκληρων ημερών δεν κατάφεραν να δώσουν επίσημο παιχνίδι, αφού κάθε φορά που τελείωνε η καραντίνα και ετοιμάζονταν να επιστρέψουν στη δράση, εμφανιζόταν νέο θετικό δείγμα στην ομάφα. 

Ο κόουτς Πιτίνο, μιλώντας στο «yahoo.com» ανέφερε: «Τα πράγματα δεν έχουν πάει καλά για εμάς, καθώς χάσαμε δυο μήνες αγώνων και προπονήσεων. Προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Έχουμε «χτυπηθεί» περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, γιατί κρατιούνται καλά. Είναι σαν να μπήκαν φυλακή τέσσερις φορές για 14 ημέρες». 

Ενώ συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή, περισσότερο με ενδιαφέρουν οι 510.000 νεκροί παρά η εικόνα μας. Η καρδιά μου και οι σκέψεις μου είναι μαζί με τις οικογένειές τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ