16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πιτίνο: «Πρέπει να παίξουμε με πολύ συναίσθημα» (pics)

Στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα, o οποίος θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν την Τετάρτη (15/01, 21.00) το γερμανικό συγκρότημα, με την προετοιμασία τους να συνεχίζεται την Τρίτη (14/01) χωρίς τον Μπεν Μπέντιλ. Στο βατό πρόγραμμα που έχει μπροστά του το «τριφύλλι» αναφέρθηκε αρχικά ο Ρικ Πιτίνο, στο περιθώριο της Media Day, τονίζοντας: «Πρέπει να παίξουμε με πολύ συναίσθημα τις επόμενες δύο εβδομάδες. Είναι μέρος του προγράμματος και πρέπει να κάνουμε σερί. Θα χρειαστούμε στήριξη από τον κόσμο, γιατί αυτές είναι δύο μεγάλες εβδομάδες για εμάς».

Ρωτήθηκε και για το εάν θα παίξει ο νεοαποκτηθείς, Άντι Ράουτινς, κι απάντησε: «Θα χρειαστεί ακόμα χρόνο για να προσαρμοστεί, θα πάρει μερικά λεπτά αύριο (15/01), όχι πολλά βέβαια. Θα χρειαστεί 5-10 ημέρες, σίγουρα, για να αφομοιώσει τα συστήματά μας».

 

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, από την πλευρά των παικτών, ανέφερε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Προερχόμαστε από εμφανίσεις που δεν αντικατοπτρίζουν αυτό που θέλουμε να δείχνουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ αμυντικά και να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Σίγουρα, είμαστε έτοιμοι. Έχουμε δουλέψει καλά. Προσπαθούμε να βελτιώνουμε λάθη και αδυναμίες. Δουλεύουμε καλά, αρχίζουμε να βγάζουμε πράγματα στο παρκέ και πρέπει να βγουν και στο παιχνίδι».

 

Αναφέρθηκε και στην προσθήκη τοy 33χρονου γκαρντ, συμπληρώνοντας: «Προφανώς, θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Είναι ολοκληρωμένος παίκτης, σουτάρει καλά. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και θα ταιριάζει γρήγορα στην ομάδα. Θα τον κάνουμε κι εμείς να νιώσει οικεία».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ