19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πιτίνο: «Ο Καλάθης μπορεί να πετυχαίνει triple – double κάθε μέρα»

Ο Ρικ Πιτίνο μετά την ανάληψη της θέσης του προπονητή στην εθνική ομάδα βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να δει από κοντά τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Βαλένθια και μετά την λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στους λόγους που γύρισε στην Ελλάδα και αποδέχθηκε την πρόταση αλλά και στον Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο:

Για το ματς: «Ήμουν λίγο νευρικός όταν άρχιζαν να βάζουν τα τρίποντα, αλλά τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, ο ΝτεΣον δείχνει τέλεια, όλοι είναι εξαιρετικοί. Είμαι ενθουσιασμένος, θα είναι ενδιαφέρουσα χρονιά».

Για τον Νικ Καλάθη: «Όταν έχεις σουτέρ γύρω από τον Νικ, όλα είναι πιθανά, μπορεί να κάνει triple-double σχεδόν κάθε βράδυ. Αν έχει δίπλα του παίκτες που μπορούν να σκοράρουν».

Για την Εθνική ομάδα: «Ένας από τους λόγους που επέστρεψα για να κοουτσάρω την Εθνική ομάδα είναι οι οπαδοί. Όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός παρκέ. Είναι τρομερό συναίσθημα και με αυτό τον τρόπο ήθελα ανταποδώσω τον σεβασμό και την αγάπη που μου έδωσαν.

Τώρα είμαι εδώ για την Ελλάδα, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να φτιάξουμε μία καλή ομάδα που θα προσπαθήσει να πάει στους Ολυμπιακούς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ