24.3 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Πιτίνο: «Κρίμα για Παππά, τουλάχιστον έχουμε τον Κιλπάτρικ»

Τυχερός μες στην ατυχία του στάθηκε ο Παναθηναϊκός, όσον αφορά στο σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Παππά, σύμφωνα με το Ρικ Πιτίνο.

Οι «πράσινοι» έχασαν τον 28άχρονο γκαρντ μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αλλά όπως ανέφερε ο προπονητής τους πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Τελ Αβίβ: «Ο Παππάς ήταν ένα από τους παίκτες που σούταραν καλά τελευταία. Τουλάχιστον, είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Κιλπάτρικ τώρα. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι κρίμα που τον χάνουμε. Ο Νίκος έπαιζε καλά, του ευχόμαστε να επιστρέψει δυνατός».

Ο Παναθηναϊκός καλείται να περάσει την Πέμπτη (24/01, 21.30) από τη «Menora Mivtachim Arena», στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τον 66άχρονο προπονητή να προσθέτει: «Η Μακάμπι Τελ Αβίβ παίζει αυτή τη στιγμή το καλύτερό της μπάσκετ φέτος. Ίσως και το καλύτερο στην Ευρωλίγκα. Κέρδισαν εύκολα την Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Εμείς βελτιωνόμαστε στην άμυνα, αλλά ένα πρόβλημα είναι ότι δεν σουτάρουμε καλά κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει εάν δεν αλλάξουν οι παίκτες».

Ρωτήθηκε και για την αντιμετώπιση του Σκότι Ουίλμπεκιν, αλλά και για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στο περιφερειακό σουτ, κι απάντησε: «Είναι "κλειδιά" κάποιοι παίκτες σε όλες τις ομάδες. Η άμυνά μας βελτιώνεται, αναμφίβολα, αλλά το θέμα είναι πως έχουμε ελεύθερα σουτ που δεν εκμεταλλευόμαστε. Ο Στεφ Κάρι δεν πρόκειται να έρθει, άρα θα πρέπει να είμαστε κοντά στο σκορ και να προσπαθούμε να κερδίσουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ