19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πιτίνο: «Θα ήθελα τον Σπανούλη στην Εθνική»

Μετά τον ευχάριστο... ντόρο που προκάλεσε η φωτογραφία του Βασίλη Σπανούλη με τον Ρικ Πιτίνο αγκαλιασμένοι μετά το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ήρθε και η επίσημη τοποθέτηση του Αμερικανού τεχνικού μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο "twitter" εκφράζοντας την θέλησή του να ξαναδεί τον Έλληνα γκαρντ με τη φανέλα της «γαλανόλευκης».

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται να... ζεσταίνεται το θέμα της επιστροφής του Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική ομάδα λόγω και της ιδιαίτερης εκτίμησης που έχει προς το πρόσωπό του ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας, Ρικ Πιτίνο.

Ο Αμερικανός τεχνικός είδε με τα μάτια του από κοντά την εξαιρετική απόδοση του ηγέτη των ερυθρολεύκων στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αποτελώντας το σημείο αναφοράς στην επίθεση του Ολυμπιακού. Έτσι πέρασαν διάφορες σκέψεις στο μυαλό του Ρικ Πιτίνο περί επιστροφής του Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική και το επισημοποίησε με μήνυμα στο "twitter": “Για την ιστορία, θα ήθελα πολύ να δω τον Βασίλη Σπανούλη να ενισχύει την Εθνική ομάδα”.

 

Just for the record I would love to see Spanoulis join our National team

— Rick Pitino (@RealPitino) December 9, 2019



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ