17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πιτίνο: Η… σκοτούρα της άμυνας (pic)

Εχει τις έγνοιες τους όπως  φαίνεται  ο Ρικ Πιτίνο τις τελευταίες ημέρες, ενόψει και του Προολυμπιακού Τουρνουά στον Καναδά. Όπως ο ίδιος ενημέρωσε με τον πάντοτε χιουμοριστικό και παιχνιδιάρικο τρόπο του στο Twitter, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει χάσει τον ύπνο του εξαιτίας της αμυντικής μετάβασης, ή για να το πούμε πιο μπασκετικά αλλά όχι ελληνικά, της  transition άμυνας.

Ο Ρικ Πιτίνο δείχνει για ακόμη μια φορά πως πρώτο του μέλημα είναι η Εθνική μας ομάδα και η μέγιστη καλύτερη απόδοση στο Προολυμπιακό Τουρνουά στον Καναδά. Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, η σημερινή προπόνηση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

Ακόμα και ο ήλιος της Αττικής, σε συνδυασμό με την θάλασσα και το μεσογειακό κλίμα που επικρατεί στην χώρα μας και ιδίως τα καλοκαίρια, δεν μπορούν να διώξουν έστω και για λίγο τις έγνοιες του Ρικ Πιτίνο σχετικά με την Εθνική. Πρώτη σκέψη του ομοσπονδιακού τεχνικού αυτή την στιγμή φαίνεται πως είναι η τελειοποίηση της άμυνας στην μετάβαση, η οποία όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά είπε τον κρατάει ξύπνιο τις τελευταίες νύχτες.

Ο Πιτίνο ανέβασε μια φωτογραφία με δύο φίλους του στην παραλία και μοιράστηκε τον προβληματισμό του. Η ανάρτηση χαρακτηριστικά έγραφε: «Πραγματικά δύσκολη προπόνηση. Η άμυνα στο τρανζίσιον δεν με αφήνει να κοιμηθώ τα βράδια. Μοναδική θεραπεία είναι η παραλία με φίλους από τα παλιά. Φοβερό περιβάλλον! Η μεταβατική άμυνα έχει προσωρινά ξεχαστεί».

https://twitter.com/RealPitino/status/1402308524693245953

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ