24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτίνο: «Η Εθνική δεν έχει χρόνο» (vid)

Ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και παρακολουθεί τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να αναφέρεται στο ματς, θέλοντας να δει μήπως υπάρχουν παίκτες της Ένωσης, που χωρούν τα πλάνα του, ενώ σχετικά με την Εθνική επεσήμανε, ότι το πρόβλημα δεν είναι αν θα παίξει ο Σπανούλης, αλλά το γεγονός ότι ορισμένοι παίκτες θα αργήσουν να τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα: «Βλέπω πιο πολύ τους παίκτες της ΑΕΚ, μήπως συμπεριλάβω κάποιους στα πλάνα μου γιατί του Παναθηναϊκού τους γνωρίζω. Προς το παρόν, βέβαια, η ΑΕΚ δεν είναι πολύ καλή, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει εξαίσια».

Για την Εθνική και τον Σπανούλη: «Έχω πει από την πρώτη στιγμή, ότι τον θέλω στην Εθνική. Το πρόβλημά μου, όμως, είναι χρόνος που τρέχει εναντίον μας. Ο Καλάθης θα αργήσει να έρθει από την Ισπανία κι εδώ οι αγώνες συνεχίζονται κανονικά. Το καλό, βέβαια, είναι ότι θα έχω τους παίκτες του Ολυμπιακού στη διάθεσή μου από νωρίς, για να κάνουμε προπόνηση».

Για το στυλ παιχνιδιού της Εθνικής: «Θα προσπαθήσω να δώσω το δικό μου αγωνιστικό στυλ, που δεν εφάρμοσα όσο ήμουν στον Παναθηναϊκό, γιατί είχα έρθει στη μέση της χρονιάς. Πρέπει, σίγουρα, να είσαι σε πολύ καλή κατάσταση, για να παίζεις σε αυτό το στυλ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ