16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πιτίνο: «Εξαιρετική δουλειά από τον ΠΑΟΚ»

Ο Ρικ Πιτίνο σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στις εξαιρετικές αποφάσεις που πήρε ο ΠΑΟΚ και τον βοήθησαν να ανατρέψει το κακό πρώτο ημίχρονο, δίνοντας τα συγχαρητήριά του στον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε και αγωνίστηκε, κάνανε πολλή καλή δουλειά στο τρίποντο και πήρες κάποιες καθοριστικές αποφάσεις για την τακτική της ομάδας.

Δεν είμαστε εξαιρετικοί στο σουτ, το ξέρουμε αυτό. Είχαμε ελεύθερα σουτ. Είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς η επιστροφή του ΠΑΟΚ».

Ενώ στη συνέχεια, στη συνέντευξη τύπου συμπλήρωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή του ΠΑΟΚ. Άλλαξαν την άμυνα τους σε ζώνη και είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει πολλές ομάδες που παίζουν τόσο μεγάλη διάρκεια σε ζώνη. Ήταν ένα μάθημα για μας και θα το έχουμε για τη συνέχεια υπόψιν μας. Είναι ο 24ος συνεχόμενος χρόνος που παίρνουμε συνεχόμενο τίτλο».

Σχετικά με το πως θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί στο μέλλον το "μάθημα" που πήρε σήμερα από τον ΠΑΟΚ: «Θα είμαστε έτοιμοι στον επόμενο αγώνα. Είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ήμασταν ελεύθεροι και δεν ευστοχούσαμε και στην άμυνα, σούταραν με τα χέρια μπροστά τους και τα έβαζαν. Αυτά, συμβαίνουν στο μπάσκετ. Στα τελευταία δύο λεπτά κι εκεί είναι που μετράει, κάναμε το παν για να κερδίσουμε και αυτό έχει σημασία. Ξέρουμε ποιος είναι το αστέρι μας, αλλά ο Τόμας έχει κάνει τρομερή δουλειά στα ριμπάουντ, έχει βελτιώσει πολύ τα ποσοστά του και με τον Λάνγκφορντ να έχει επιστρέψει, πιστεύω θα βελτιώνεται πολύ η εικόνα μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ