21.4 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Πιτίνο: “Ελπίζω να παίξει ο Γκιστ, τον χρειαζόμαστε”

Μέρος της προπόνησης έκανε ο Τζέιμς Γκιστ σήμερα και ο Ρικ Πιτίνο θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν θα τον έχει στη διάθεσή του για τους πρώτους αγώνες της σειράς play off της Ευρωλίγκας με την Ρεάλ Μαδρίτης που ξεκινά αύριο (17/4, 22.15) στην Ισπανία

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης ο Πιτίνο αναφέρθηκε στον Γκιστ και στην σημασία της παρουσίας του στους αγώνες: «Είμαι χαρούμενος που βλέπω τον Γκιστ να κάνει τζόκινγκ και ελπίζω ότι θα τον δω να κάνει και προπόνηση. Είναι αρκετά σημαντικός για τη σειρά αυτή και τον χρειαζόμαστε».

Όταν ρωτήθηκε για την Ρεάλ Μαδρίτης, αυτό έστρεψε την προσοχή στον Παναθηναϊκό: «Κοιτάτε τον αντίπαλο και δεν κοιτάτε τον Παναθηναϊκό. Δεν είμαστε μια ομάδα που σουτάρει καλά. Εάν παίξουμε στο μισό γήπεδο θα φανούν όλες οι αδυναμίες μας. Αλλά σε ένα γρήγορο τέμπο θα φανούν οι δυνατότητές μας. Εσείς κοιτάτε για τον αντίπαλο και όχι τον Παναθηναϊκό για το πώς θέλουμε εμείς να παίζουμε».

Σε ερώτηση για τα μπάτζετ των ομάδων και το ρόλο που παίζουν στην επιτυχία δήλωσε: "Παίζουν ρόλο στο μπάσκετ της Ευρωλίγκας τα μπάτζετ. Ένα μπατζετ 30 εκατομμυρίων και ένα μπάτζετ δέκα διαφέρουν. Όμως πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις σε κάθε κανόνα. Μ' αρέσει να νικάω και αυτό αρέσει και στην ομάδα μου. Μ’ αρέσει η φιλοσοφία της ομάδας, η ιστορία και η δυναμική της και πιστεύω πως πολύ σύντομα ο Παναθηναϊκός θα είναι μια από τις ομάδες που θα βρίσκονται σταθερά σε Final Four».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ