21.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Πιτίνο: “Αν συμφωνούν τα παιδιά μου, επιστρέφω”!

Ενθουσιασμένος από την κατάκτηση του τίτλου της Basket League ο Ρικ Πιτίνο έπαψε να είναι... Σφίγγα σε σχέση με το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και άφησε για πρώτη φορά ανοικτό παράθυρο επιστροφής του στην Ελλάδα για τη νά σεζόν! Μιλώντας στην Cosmote TV πέταξε το βάρος της απόφασης στα παιδιά του!

"Οι φίλαθλοι με έκαναν να νιώθω βασιλιάς. Η βασιλική οικογένεια στην Αγγλία δεν θα ένιωθε καλύτερα! Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ευκαιρία, τους παίκτες για την προσήλωσή τους. Για το μέλλον; Θα μιλήσω με τα παιδιά μου και αν είναι μαζί μου σε αυτό, θα επιστρέψω. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τους φιλάθλους για την στήριξή τους, δεν έχω νιώσει ξανά έτσι στη ζωή μου.

Πρέπει να καταλαβουν πόσο αγαπώ το παιχνιδι. Ειναι το σπίτι μου, χωρίς αυτό είμαι άδειος. Αν επιστρέψω, αυτό σημαίνει πως εγκαταλείπω για πάντα το κολεγιακό μπάσκετ. Δεν μπορώ να αφήσω την ομάδα τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Αν γυρίσω, είναι ο Παναθηναικός και μετά ο θάνατος (γέλια)", είπε.

Και πρόσθεσε κάνοντας ένα μίνι απολογισμό της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό: "Είχα έναν αριθμό στόχων όταν ήρθα και τους πετύχαμε όλους. Το Κύπελλο, το σερί μας και το πιο σημαντικό, η βελτίωση όλων των παικτών. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον Νικ Καλάθη και τους βετεράνους μας. Είπα στην ομάδα μου πως προπονώ τόσα χρόνια, αλλά ανυπομονούσα για κάθε προπόνηση μαζί τους, εξαιτίας της θέλησής τους να μάθουν και να βελτιωθούν. Έμαθα πολλά, έμαθα κάτι καθημερινά. Πάντα μαθαίνω, πάντα κυνηγώ το καλύτερο"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ