24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πιστός στον Προμηθέα ο Έλις (pic)

Κάτοικος Πάτρας θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Οκτάβιους Έλις, καθώς ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο 25άχρονος φόργουορντ ήταν γνωστό πως θα συνεχίσει στην αχαϊκή πρωτεύουσα, με την παραμονή του να ανακοινώνεται κι επίσημα την Πέμπτη (21/06) από τους διοικούντες την ΚΑΕ. Έτσι, εκτός από τη Stoiximan.gr Basket League και το Κύπελλο Ελλάδας θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί και στα ευρωπαϊκά παρκέ, στο Basketball Champions League, με τη φανέλα του Προμηθέα.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Octavius Ellis. Ο 25χρονος αθλητής, που πρωταγωνίστησε με τη φανέλα του Προμηθέα στην Stoiximan.gr Basket League κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-18, βοηθώντας την ομάδα να τερματίσει 4η και να εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη, θα παραμείνει στην οικογένεια του Προμηθέα για 2η χρονιά. Ο Έλις αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια, σκοράροντας 7,65 πόντους ανά αγώνα, ενώ ήταν (κατά μέσο όρο) ο 2ος ριμπάουντερ (5,2), ο 1ος σε κοψίματα (0,9) και ο 4ος σε συνολική αξιολόγηση (11,1) παίκτης της ομάδας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ