26.8 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Πιστιόλης: “Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο” (vid)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδωσε τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια με τη Ρούνα και την ΜΒΑ και μετά το δεύτερο φιλικό ο Ανδρέας Πιστιόλης και ο Μάικ Τζέιμς μίλησαν στην κάμερα της ομάδας για την επιστροφή στο παρκέ, τη συνέχεια, αλλά και την παρουσία των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τόκο Σενγκέλια.

"Είναι και οι δύο πολύ έμπειροι παίκτες, και οι δύο προσαρμόζονται", τόνισε ο Πιστιόλης, ο οποίος είναι συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ομάδας του στρατού, αλλά είχε αναλάβει να την οδηγήσει σε αυτά τα δύο παιχνίδια, εξαιτίας της περιπέτειας του Ιτούδη με τον κορονοϊό: "Περιμένουμε να έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Θα χρειαστούν χρόνο να μάθουν τους συμπαίκτες τους, το πως λειτουργεί η ομάδα, αλλά βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες, δουλεύουν σκληρά και είμαι πραγματικά ευχαριστημένος από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα. Φυσικά, πάντα περιμένω καλύτερα...

Στη συνέχεια ο Πιστιόλης έκανε λόγο για την κούραση που υπάρχει από την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας, αλλά και το φιλικό με την ΜΒΑ: "Υπάρχει μαζεμένη κούραση. Δουλεύουν όλοι πολύ σκληρά στην προπόνηση, αλλά το σημερινό (σ.σ. χθεσινό φιλικό με την ΜΒΑ Μόσχας) ήταν ένα καλό μάθημα: Πως σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παλεύουμε. Δεν μπορούμε να δώσουμε κάτι στον αντίπαλο, γιατί απλά θα το πάρει. Όλοι θέλουν να παίξουν απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, όλοι έχουν κίνητρο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, αλλά το σημαντικό είναι πως όταν εμείς παίξαμε σύμφωνα με τις δικές μας δυνατότητες, είχαμε την εικόνα του παιχνιδιού που θα έπρεπε να έχουμε από την αρχή του αγώνα".

Ο Μάικ Τζέιμς, πρώτος σκόρερ στον αγώνα με την ΜΒΑ τόνισε: "Ήταν καλά, προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας τον άλλον, τα νέα πρόσωπα, να βάλουμε κάποια πράγματα. Μετά από έξι μήνες προσπαθούμε να βρούμε το ρυθμό μας και να απολαύσουμε το μπάσκετ. Τόσο ο Σενγκέλια όσο και ο Μιλουτίνοφ είναι πολύ καλοί παίκτες. Ξέρω τον Σενγκέλια καλύτερα, γιατί έχουμε παίξει μαζί. Το να τους βλέπεις καθημερινά στο γήπεδο σε κάνει να εκτιμάς ακόμη περισσότερο αυτά που κάνουν. Νομίζω θα είμαστε καλά φέτος".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ