16 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Πιστεύει στον τίτλο ο Άιβερσον (vid+pics)

Ο Άλεν Άιβερσον θεωρεί πως οι Φιλαδέλφεια Σίξερς όχι απλώς θα ξεπεράσουν το εμπόδιο των Τορόντο Ράπτορς, αλλά θα καταφέρουν στο τέλος να πανηγυρίσουν και τον τίτλο στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

O 43χρονος παλαίμαχος γκαρντ βρέθηκε στο «Wells Fargo Center» και πανηγύρισε τη νίκη των 76ers απέναντι στους «πτερόσαυρους», με την οποία έκαναν το 2-1 στην ημιτελική σειρά της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του «μαγικού κόσμου». Αποθεώθηκε από τον κόσμο, αποθέωσε και ο ίδιος τους παίκτες του Μπρετ Μπράουν στα αποδυτήρια, μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Φυσικά, έκανε και δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, τονίζοντας πόσο πολύ πιστεύει σε αυτήν την ομάδα.

«Κάνουν αυτό που προσπάθησα να κάνω εγώ σε ολόκληρη την καριέρα μου, αλλά δεν μπόρεσα, δηλαδή να κερδίσω ένα πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έντεκα φορές all star Άλεν Άιβερσον, ο οποίος αναδείχθηκε MVP το 2001, αλλά είδε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς να χάνουν με 4-1 από τους Λος Άντζελες Λέικερς κι έτσι δεν μπόρεσε να περάσει στο χέρι του το πολυπόθητο δαχτυλίδι.

Δείτε, εδώ, τους πανηγυρισμούς του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στο «Wells Fargo Center» ήταν, επίσης, οι παίκτες του αμερικανικού ποδοσφαίρου Ντεσόν Τζάκσον, Άλσον Τζέφρι και Ζακ Ερτζ και ο ράπερ Μικ Μιλ.

Η επίσκεψη του Άλεν Άιβερσον στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του ματς:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ