19.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πιστεύει στον Προμηθέα το Eurocup (pics)

Ο Προμηθέας Πατρών έκανε σπουδαία βήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα και από τις χαμηλότερες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ έφθασε φέτος να αγωνίζεται στο Eurocup.

Μετά την περσινή πρώτη ευρωπαϊκή παρουσία τους, στο Basketball Champions League, αλλά και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Basket League, οι Αχαιοί θέλουν ακόμα μία υπέρβαση. Η διοργανώτρια αρχή, στο κείμενο-αφιέρωμα για την ομάδα, στέκεται στην πολύχρονη παρουσία του Μάκη Γιατρά στον πάγκο τους και το έξυπνο κοουτσάρισμά του, ενώ μεταξύ άλλων τονίζει: «Αφού πέτυχε τόσα πολλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ο Προμηθέας δεν θα πρέπει να απογοητεύσει στην πρώτη συμμετοχή του στο Eurocup. Ένα ισχυρό ξεκίνημα θα είναι ζωτικής σημασίας για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση πως ανήκει σε αυτό το επίπεδο. Εάν συμβεί αυτό, τότε έχει όλες τις πιθανότητες να προχωρήσει στο Top 16».

Στο κείμενο της παρουσίασης του Προμηθέα, εν όψει της σεζόν 2019-2020,  αναφέρεται επίσης…

Για τους νεοαποκτηθέντες παίκτες: ο Μάκης Γιατράς έκανε ένα μικρό ταξίδι μέχρι τον Πειραιά για να αποκτήσει τους έμπειρους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Γιώργο Μπόγρη και Δημήτρη Αγραβάνη, από τον Ολυμπιακό. Τα άλλα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα είναι Αμερικανοί, ο Κρις Μπαμπ, ο Ρόμπερτ Λόουερι και ο Τσέις Φίλερ.

Για την περιφέρεια: ο Λάνγκστον Χολ ετοιμάζεται για την τρίτη χρονιά του στην αχαϊκή πρωτεύουσα, με το Δημήτρη Κατσίβελη να έρχεται ως αλλαγή. Ο κόμπο γκαρντ Λόουερι μπορεί να παίξει παράλληλα και με τους δύο, με την ομάδα να αναζητάει επιθετικές λύσεις και από τον Μπαμπ.

Για τη ρακέτα: Ολεκσάντρ Λίποβι και Λεωνίδας Κασελάκης παρέμειναν στο ρόστερ, όπως έκανε και ο Οκτάβιους Έλις. Ο Αγραβάνης και ο Μπόγρης θα προσφέρουν «μέγεθος» κάτω από το καλάθι, με το σπεσιαλίστα στα κοψίματα Φίλερ να δίνει πολύτιμες λύσεις.

Για τον παίκτη που αξίζει να δεις: ο Δημήτρης Αγραβάνης, εφόσον καταφέρει να μείνει υγιής, αναμένεται να κάνει τη διαφορά για τον Προμηθέα Πατρών σύμφωνα με το Eurocup.

https://www.youtube.com/watch?v=XYidErpNcdY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ