27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Πιο κοντά στο… ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Πολιτεία είχαν σήμερα το δεύτερο ραντεβού τους για τη χρήση από τους "πράσινους" του ΟΑΚΑ. Όπως τονίζουν και οι δύο πλευρές η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και τον Παναγιώτη Τριαντόπουλο, ο οποίος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν, αναλύοντας αρκετά σημεία για τη μεταξύ τους συνεργασία, ώστε να προχωρήσει το πλάνο της ΚΑΕ αναφορικά με το ΟΑΚΑ. Σήμερα διευκρινίστηκαν κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να μπορέσει και ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του να ολοκληρώσει εντός 15 ημερών την οριστική της πρόταση για τη χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και να προχωρήσει ο σχεδιασμός.

Στόχος του πλάνου είναι το ΟΑΚΑ να γίνει το "σπίτι" του Παναθηναϊκού, σε έναν σχεδιασμό που όπως ξεκαθαρίζουν οι "πράσινοι" δεν σχετίζεται "σε καμία περίπτωση με το πρότζεκτ στο Γουδή", όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν και ο Δημήτρη Γιαννακόπουλος, τονίζοντας πως "και τα δύο σχέδια μπορούν να προχωρήσουν παράλληλα και ανεξάρτητα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ