25.7 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Πικράθηκε ο «Μέλο», χαμογέλασαν οι Σέλτικς (vids+pics)

Ο Καρμέλο Άντονι επέστρεψε στο «Madison Square Garden» και, αφού αποθεώθηκε, είδε τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να γνωρίζουν την ήττα με 111-96 από τους Νιου Γιορκ Νικς.

O 33χρονος φόργουορντ, που είχε στην κερκίδα να τον παρακολουθεί και τη σύζυγό του Λα Λα, έμεινε στους 12π. (όλους στο πρώτο ημίχρονο), μαζί με πέντε ριμπάουντ, μία ασίστ κι ένα κλέψιμο, αφήνοντας τους Ράσελ Ουέστμπρουκ (25π., εφτά ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ, δύο κλεψίματα) και Πολ Τζορτζ (18π., εννέα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, δύο κλεψίματα, ένα κόψιμο) να παλεύουν μόνοι τους. Οι Νεοϋορκέζοι είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με το Μάικλ Μπίσλεϊ να «σταματάει» στους 30π. και τον Κόρτνεϊ Λι να έχει άλλους 20π., εν τη απουσία των τραυματιών Κρίσταπς Πορζίνγκις και Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζ.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψαν οι Μπόστον Σέλτικς, 102-93 τους Μέμφις Γκρίζλις στο «FedExForum», με τον Κάιρι Ίρβινγκ να τελειώνει με 20π. και τον Τζέισον Τέιτουμ να συνεισφέρει 19π., εννέα ριμπάουντ, δύο κοψίματα, ισάριθμα κλεψίματα και μία ασίστ. «Χαμένη» πήγε η μεγάλη εμφάνιση του Μαρκ Γκασόλ με 30π. και 10 ριμπάουντ, μαζί με τρία κλεψίματα και δύο ασίστ, ενώ 25π. είχε ο Ταϊρίκ Έβανς.

Το «Target Center» άλωσαν οι Φοίνιξ Σανς, 108-106 τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, με 2/2 βολές στο φινάλε του Αϊζάια Κάνον. Ο Τζίμι Μπάτλερ (10π., έξι ριμπάουντ) προσπάθησε δις για να δώσει τη νίκη στους «λύκους», αλλά αστόχησε σε αμφότερα τα σουτ που επιχείρησε. Από 17π. σκόραραν Τρόι Ντάνιελς και Ντράγκαν Μπέντερ, 12π. με 19 ριμπάουντ, έξι ασίστ, δύο κλεψίματα κι ένα κόψιμο είχε ο Άλεξ Λεν, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Μάικ Τζέιμς και ο Τάισον Τσάντλερ έμεινε στα χαμηλά, με τέσσερις πόντους κι έξι ριμπάουντ σε 20’. Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των ηττημένων με 28π., συν 11 ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, δύο κλεψίματα κι ένα κόψιμο, ο Τάι Γκίμπσον έκανε double double με 18π. και 10 ριμπάουντ και ο Άντριου Ουίγκινς είχε 13π.

Νέα νίκη για τους Μαϊάμι Χιτ, 90-85 τους Λος Άντζελες Κλίπερς στην «AmericanAirlines Arena», με τον Τζος Ρίτσαρντσον να «σταματάει» στους 28π. Ο Μίλος Τεόντοσιτς έβαλε τους δέκα από τους 13 πόντους του στην τελευταία περίοδο, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει το… μομέντουμ για τους Καλιφορνέζους, που είχαν κορυφαίο στο παρκέ τον Ντι Άντρε Τζόρνταν με 12π., 20 ριμπάουντ, δύο ασίστ κι ένα κλέψιμο.

Στο «Spectrum Center», οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς κατέκτησαν την τρίτη διαδοχική νίκη τους, με 93-91 επί των Σάρλοτ Χόρνετς, αφού Κέμπα Ουόλκερ (14π., έξι ριμπάουντ, έξι ασίστ, δύο κλεψίματα), Φρανκ Καμίνσκι (2π., τέσσερα ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κόψιμο) και Τζέρεμι Λαμπ (15π.) αστόχησαν στα σουτ που επιχείρησαν, για την ανατροπή, με τον Αλ Φαρούκ-Αμινού να χάνει κρίσιμες βολές στο φινάλε, κάτι που όμως δεν στοίχισε στην ομάδα του. Ο Σι Τζέι Μακ Κόλουμ ηγήθηκε επιθετικά των φιλοξενούμενων, με 25π., με τον Νταμιάν Λίλαρντ να έχει άλλους 18π., μαζί με 11 ασίστ, εφτά ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο. «Στράφι» πήγε η εμφάνιση του Νικολά Μπατούμ, με 23π., τέσσερα ριμπάουντ και πέντε ασίστ, με τον Ντουάιτ Χάουαρντ να έχει εννέα πόντους, 15 ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, δύο κλεψίματα κι ένα κόψιμο.

Τα αποτελέσματα (17/12):
Σάρλοτ Χόρνετς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 91-93
Κλίβελαντ Καβαλίερς-Γιούτα Τζαζ 109-100
Νιου Γιορκ Νικς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 111-96
Χιούστον Ρόκετς-Μιλγουόκι Μπακς 115-111
Μαϊάμι Χιτ-Λος Άντζελες Κλίπερς 90-85
Μινεσότα Τίμπεργουλφς-Φοίνιξ Σανς 106-108
Σαν Αντόνιο Σπερς-Ντάλας Μάβερικς 98-96
Μέμφις Γκρίζλις-Μπόστον Σέλτικς 93-102

https://www.youtube.com/watch?v=GwVXh_pkYWE

https://www.youtube.com/watch?v=TWI51vURZCo

https://www.youtube.com/watch?v=Fz7MnXJ5bL4

https://www.youtube.com/watch?v=nvrLqtzQGak



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ