24 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Πικέρμι-Καλαμάτα 70-66: Μοιράστηκαν εντυπώσεις εν όψει πρεμιέρας (pics)

Πικέρμι και Καλαμάτα συναντήθηκαν στα Ανατολικά προάστια, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν 70-66 και τις δύο ομάδες να αφήνουν καλές εντυπώσεις εν όψει της πρεμιέρας της Γ' Εθνικής, που πλησιάζει.

Σε έναν αγώνα που ξεκίνησε, τονίζοντας τις καλές σχέσεις των δύο ομάδων, και εξελίχθηκε με πάθος και αυταπάρνηση από αμφότερες τις πλευρές, το Πικέρμι και η Καλαμάτα πρόσφεραν η μία στην άλλη ένα δυνατό φιλικό, αυτό δηλαδή που χρειάζονταν στην περίοδο της προετοιμασίας, με την ομάδα των Ανατολικών προαστίων να επικρατεί με 70-66 με την εμπειρία της στο τέλος.

Το ματς ήταν από την αρχή ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με τους γηπεδούχους να στηρίζονται στην εκτελεστική ικανότητα μερικών τους παικτών, και δη του Μουράτη Κούσουλα, ενώ οι Μεσσήνιοι είδαν τον Σπύρο Σαλάι σε εκπληκτική ημέρα να «βομβαρδίζει» το αντίπαλο καλάθι, φτάνοντας τους 30 πόντους. Στο τέλος και μετά το 51-49 της τρίτης περιόδου, το παιχνίδι μετατράπηκε σε θρίλερ και, εκεί, οι παραστάσεις των παικτών του Κυριάκου Πουλίδη αποδείχθηκαν καθοριστικές, ακουμπώντας και την μπάλα στον Τάγαρη, για να διασφαλίσουν το αποτέλεσμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ