22.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

“Πιθανό τζάμπολ με συντετμημένο πρόγραμμα”

Η στιγμή που η Ευρωλίγκα θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της σχετικά με την τύχη της φετινής σεζόν έφτασε. Τη Δευτέρα οι 11 ομάδες με τα δεκαετή συμβόλαια θα συνεδριάσουν και θα αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί η σεζόν και εφόσον συνεχιστεί, ποια πόλη θα φιλοξενήσει τους εναπομείναντες αγώνες. Αμέσως μετά το τέλος αυτής της συνεδρίασης (16:30 ώρα Ελλάδας) ο Τζόρντι Μπερτομέου θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει τις αποφάσεις, ενώ το Σάββατο 23/5 ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας θα έχει τηλεδιάσκεψη με τους αρχηγούς των ομάδων της διοργάνωσης προκειμένου προφανώς να τους ενημερώσει για το τι πρόκειται να γίνει και να πάρει και τη δική τους θέση.

Για την ώρα κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για κανένα ενδεχόμενο. Δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για το αν θα συνεχιστεί τελικά η σεζόν ή όχι, καθώς ακούγονται έντονα φωνές τόσο υπέρ της μίας άποψης όσο και υπέρ της άλλης. Πάντως, δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας Sport5 το πρωί της Παρασκευής αναφέρει ότι είναι πιθανό να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η σεζόν μέσα στον Ιούλιο, όχι όμως με όλους τους αγώνες της κανονικής περιόδου, όπως προβλέπει το πλάνο της Ευρωλίγκας, αλλά με ένα πιο συντετμημένο πρόγραμμα.

Θυμίζουμε ότι η Ευρωλίγκα έχει ανακοινώσει πως στην περίπτωση που αποφασιστεί η επανέναρξη της σεζόν θα υπάρξει ένα διάστημα προετοιμασίας των ομάδων από 11/6 έως 2/7 και στη συνέχεια από 4/7 έως 26/7 θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες της κανονικής περιόδου που απομένουν (6 αγωνιστικές) και ένα φάιναλ έιτ, που θα αναδείξει τον πρωταθλητή. Όλα αυτά σε μία πόλη, που θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα, εφόσον φυσικά ληφθεί η απόφαση να επανεκκινήσει η σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ