24.1 C
Athens
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Πιθανή η συμμετοχή του Τέιτουμ απέναντι στη Γαλλία (pic)

Όλο και περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Τζέισον Τέιτουμ από τον τραυματισμό του και να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Γκρεγκ Πόποβιτς ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στη Γαλλία (11/9, 14:00).

H Team USA ετοιμάζεται για τον μεγάλο προημιτελίκο του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στους «τρικολόρ» και ένα ευχάριστο νέο έρχεται από τους γιατρούς της ομάδας.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Σαμς Τσαρέινα, ο φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς φαίνεται να έχει αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει στον αγώνα απέναντι στους Γάλλους, καθώς προοδεύει σημαντικά η υγεία του από τον τραυματισμό. Για την ακρίβεια ο Τέιτουμ είχε αποκομίσει πρόβλημα στον αστράγαλο από το παιχνίδι απέναντι στην Τουρκία με αποτέλεσμα να χάσει τις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις απέναντι σε Ιαπωνία, Βραζιλία και την Εθνική μας.

«Θα είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής» ήταν το σχόλιο του Τσαρέινα για την επιστροφή του Τέιτουμ, όπου αν επαληθευτεί αυτό το δημοσίευμα πρόκειται να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ