16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πιανιτζιάνι: “Σημαντική η αντίδραση μετά τη Ρεάλ”

Ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, εστιάζοντας στο πόσο σημαντική ήταν η αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είπα στους παίκτες μου πριν το ματς ότι έκαναν πολύ καλό παιχνίδι με την Ρεάλ. Χάσαμε 2-3 μπάλες και κάποια ελεύθερα σουτ και μας πήρε από κάτω. Εάν δείχναμε καλή εμφάνιση και τώρα και αρχίζαμε από την άμυνα θα έβγαινε και στην επίθεση. 

Άλλαξε και η αντιμετώπισή μας στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες μου αντέδρασαν με τον καλύτερο τρόπο. Είναι σημαντική νίκη. Είναι πρόοδος για εμάς. Ακόμα και εάν χάναμε στην έδρα του Ολυμπιακού δεν θα ήταν κάτι αλλά η αντίδραση για εμάς ήταν πάρα πολύ σημαντική μετά την ήττα από την Ρεάλ».

Ενώ στη συνέχεια, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου συμπλήρωσε:

"Είμαστε χαρούμενοι γιατί το να κερδίζεις εδώ δεν είναι ποτέ εύκολο. Ειδικά αυτή τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είχε ένα μομέντουμ στην Ευρωλίγκα. Κατάφερε να πετύχει δύο νίκες σε δύσκολες έδρες. Αυτό που είπα στους παίκτες μου ήταν ότι απέναντι στη Ρεάλ παίξαμε πολύ καλά, βρεθήκαμε να κερδίζουμε με 15 πόντους αλλά τελικά χάσαμε από 2-3 στιγμές που χάσαμε την επαφή. Αυτό που τους είπα ήταν ότι για να φανούμε σπουδαίοι, πρέπει να δείξουμε θέληση για τη νίκη. Δεν τους ζήτησα να κερδίσουν. Αλλά σήμερα ήταν η μέρα να δείξουμε σε όλους το ότι μπορούμε να αντιδράσουμε, να δείξουμε ότι βελτιωνόμαστε και ότι έχουμε μεγάλη επιθυμία να κερδίσουμε.

Όσον αφορά στο τεχνικό κομμάτι, στο πρώτο δεκάλεπτο δεν παίξαμε καλή άμυνα, δεν προστατεύσαμε το καλάθι μας και έτσι ο Ολυμπιακός σκόραρε πολλούς πόντους μέσα από τη ρακέτα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο προσαρμόσαμε καλύτερα την άμυνα αλλά όσο περνούσε η ώρα είπα στους παίκτες μου να ισορροπήσουν την άμυνα με την επίθεση για να αντιμετωπίσουμε αυτή την αθλητικότητα του Ολυμπιακού. Και αυτό έκαναν".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ