17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πιανιτζιάνι: “Σε “σκοτώνουν με Νικ, Λάνγκφορντ, Λοτζέσκι”

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για ένα καθοριστικό παιχνίδι, όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση στην Ευρωλίγκα. Υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο αύριο στο ΟΑΚΑ σε έναν αγώνα που έχει γίνει κομβικός και για τους Ιταλούς μετά από τις δύο τελευταίες εντός έδρας ήττες τους από Γκραν Κανάρια και Μπάγερν Μονάχου.

"Είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι" τόνισε ο προπονητής των Μιλανέζων, Σιμόνε Πιανιτζιάνι για να συνεχίσει: "Προσπαθούμε να ξαναβρούμε τη χημεία μας με την επιστροφή του Νέντοβιτς από τον τραυματισμό του με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο¨.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του στάθηκε σε τρεις παίκτες των "πράσινων": "Ο Παναθηναϊκός χτίστηκε για υψηλούς στόχους, μπορούν να παίξουν με αλλαγές αμυντικά με τους ψηλούς τους, μπορούν να σε "σκοτώσουν" με τους Λάνγκφορντ και Λοτζέσκι και φυσικά υπάρχει η Νικ Καλάθης που ηγείται της ομαδας, ιδιαίτερα εντός έδρας".

Για τον Πιανιτζιάνι "αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα είναι να μείνει κοντά στο σκορ και να φτάσει έτσι το παιχνίδι ως το τέλος του": "Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να είμαι πιο φρέσκιοι και περισσότεροι από οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να έχουμε τη βοήθεια όλων, ακόμη κι αν αυτό είναι για δύο λεπτά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να μείνουμε κοντά στο σκορ και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη στο φινάλε. Μέχρι στιγμής, είχε όταν χάνουμε, είτε όταν κερδίζουμε είμαστε ανταγωνιστικοί παντού και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στην Αθήνα".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ