23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πιανιτζιάνι: «Είμαστε άτυχοι»

Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι στάθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αρμάνι Μιλάνο, μετά την ήττα της από τον Παναθηναϊκό με 80-72 στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Παίξαμε ένα παιχνίδι και για είμαστε πολύ άτυχοι φέτος στην Ευρωλίγκα, έχουμε παίξει στο ίδιο επίπεδο με πολλές κορυφαίες ομάδες. Έχουμε προβλήματα. Επέστρεψε ο Γκάουντλοκ μετά από απουσία ενός μήνα και προσπάθησε να μπει στον ρυθμό. Οι αριθμοί έδειξαν ότι παίξαμε καλά σε μία δύσκολη έδρα Παίξαμε στον ίδιο ρυθμό με τον Παναθηναϊκό και είναι κάτι θαυμάσιο για εμάς να το καταφέρουμε. Έχασα τον πόιντ γκαρντ μου περίπου 15 λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα και σε μία κρίσιμη στιγμή κι απαιτείται εμπειρία για να μείνει ψύχραιμη η ομάδα. Είναι ένα κομμάτι εμπειρίας που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στην κορυφή. Δεν έχω να πω κάτι στους παίκτες μου γιατί πάλεψαν κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Για το αν δυσκολεύεται να διαχειριστεί τέσσερις καλούς κόμπο γκαρντ: «Δεν είναι δύσκολο γιατί έχουμε συνεχώς προβλήματα. Κάθε Κυριακή στο πρωτάθλημά μας είναι δύσκολα. Θέλουμε να νικάμε στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο, στο Σούπερ Καπ και σε όλα. Είναι δύσκολο να προπονηθούμε αυτή τη στιγμή. Πέρσι η ομάδα δεν πήρε το πρωτάθλημα γιατί είχε το 50% της ομάδας εκτός. Δεν έχουμε αρκετούς παίκτες διότι έχουν προκύψει κάποια προβλήματα».

Για το αν παίζει πιο απελευθερωμένα και ποιο είναι το ταβάνι της ομάδας του:«Έχουμε μία ολοκαίνουρια ομάδα. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Δεν θέλουμε να τερματίσουμε στην τελευταία θέση. Χάσαμε στην παράταση από τη Φενέρμπαχτσε, στο σουτ από τον Ολυμπιακό και το ίδιο και με τη Χίμκι. Θέλουμε να παλέψουμε και να ανταγωνιστούμε και να κρατήσουμε το μεγαλύτερο ποσοστό του ρόστερ για τη νέα σέζον. Να ανέβουμε θέσεις σε σχέση με πέρσι και να εξελιχθεί η διαδικασία τη νέα σεζόν. Αν νικήσουμε τα τρία επόμενα παιχνίδι μπορούμε να ανέβουμε θέσεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ