13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πιέσεις προς το ΝΒΑ για την ημερομηνία του ντραφτ

Μία από τις πολλές εκκρεμότητες που αναπόφευκτα δημιουργούν το lockdown και οι προεκτάσεις του είναι αυτή της πραγματοποίησης του ντραφτ μέσα από το οποίο θα επιλέξουν οι 30 ομάδες του ΝΒΑ τους παίκτες που βγαίνουν από τα κολέγια. Πολλές ομάδες έχουν συνθέσει ένα κοινό «μέτωπο» που επιζητεί τη μετάθεση της αρχικής ημερομηνίας.

 

Όπως σημείωσε πριν λίγο στο twitter ο Άντριαν Βοϊναρόβσκι πολλές ομάδες ενώθηκαν για να ενθαρρύνουν τους επιτελείς του ΝΒΑ ώστε η ημερομηνία της πραγματοποίησης του ντραφτ να μετακινηθεί από τις 25 Ιουνίου για μία μία ημερομηνία, όχι νωρίτερα από την 1η Αυγούστου.

 

Σύμφωνα με το ESPN στις ομάδες θα επιτραπεί μία διαδικασία διαδικτυακών συνεντεύξεων με τους υποψήφιους παίκτες του ντραφτ, αλλά με όριο τεσσάρων ωρών για τον καθένα. Παράλληλα θα τους δοθεί το δικαίωμα να ζητήσουν από αυτούς βίντεο πρόσφατες προπονήσεις των παικτών. Πρωτόγνωρες καταστάσεις αλλά δεν υπάρχει και περιθώριο για κάτι διαφορετικό αφού και στις ΗΠΑ η διασπορά του κορωνοϊού είναι μεγάλη και σε καθημερινή βάση πια, χάνοντας εκατοντάδες ζωές.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ