16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πιέζει Σκουρτόπουλο ο Ηρακλής!

Ηταν εξ αρχής ο βασικός στόχος για τη διαδοχή του Αστέριου Καλύβα στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή και όπως φαίνεται παραμένει τέτοιος έστω κι αν στο ενδιάμεσο ακούστηκαν διάφορα ονόματα και κάποια φέρονταν και έτοιμα να αναλάβουν. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δέχεται τις τελευταίες ώρες νέο γύρο πιέσεων από τον «γηραιό« για να πάρει τη δουλειά, αν και ο ίδιος απλά περιμένει να του πουν αν δέχονται κάποιους βασικούς όρους λειτουργίας που είχε θέσει από την πρώτη κιόλας επαφή.

Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών θεωρεί σημαντική την προοπτική μιας τέτοιας ομάδας, όμως θέλει να έχει διασφαλίσει τους όρους εργασίας και συνεργασίας και είχε ζητήσει από την αρχή δεσμεύσεις. Οι ημέρες που πέρασαν έδειχναν διστακτικότητα των διοικούντων, ο Γιάννης Καστρίτης έμοιαζε έτοιμος να επιστρέψει στον Ηρακλή, αλλά όλα δείχνουν ότι η επιλογή είναι ο Σκουρτόπουλος και ο Θεόδωρος Δρακόπουλος είναι αποφασισμένος να τον πείσει να αναλάβει.

Από το πρωί σήμερα είναι σε εξέλιξη νέος κύκλος επαφών και δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, με τον ένα ή, τον άλλο τρόπο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ