17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πιέζει για Ένις η Φενέρ

Σε διαπραγματεύσεις βρίσκονται η Φενέρμπαχτσε και ο Τάιλερ Ένις, με την τουρκική ομάδα να ασκεί πίεση στο να επιτευχθεί συμφωνία και τον Αμερικανό γκαρντ να μην είναι μακριά από το να δεχθεί.

Η Φενέρμπαχτσε μπορεί να αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα, όπως ήταν το «πλήγμα» της αποχώρησης της Dogus, μεγάλου υποστηρικτή του συλλόγου, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη συνέχεια του οράματος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι πρωταθλητές Τουρκίας, μάλιστα, σπεύδουν να... ψωνίσουν από το ΝΒΑ, με τον Τάιλερ Ένις να μοιάζει αυτή τη στιγμή αρκετά κοντά τους, ζώντας την πρώτη του εμπειρία πέρα από τον Ατλαντικό.

Ο 23χρονος γκαρντ (κλείνει τον Αύγουστο τα 24), αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στους Λος Άντζελες Λέικερς, με τους οποίους είχε κατά μέσο όρο 4.1 πόντους και 1.9 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ νωρίτερα είχε παίξει σε Φοίνιξ Σανς (έβγαλε την χρονιά βέβαια στην αναπτυξιακή λίγκα και τους Μπάκερσφιλντ Τζαμ), Μιλγουόκι Μπακς και Χιούστον Ρόκετς. Ο Σέρβος τεχνικός θέλησε να προσθέσει μια αξιόλογη λύση στη θέση του πλέι μέικερ και ο Ένις είναι ο «εκλεκτός», με την Φενέρ να θέλει αύριο (19/7) κιόλας να έχει κλείσει η συμφωνία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ