21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πευκοχώρι…ώρα μηδέν

Όταν το Πευκοχώρι κέρδιζε την Καβάλα με 76-66 στις 23/2 και έκανε το 2-0 απέναντι της, ο δρόμος προς την παραμονή, ακόμη και η αποφυγή των πλέι άουτ, φαινόταν ορατή.

Μια αγωνιστική μετά, και την ήττα στο φινάλε στην Αμαλιάδα από τον Κόροιβο από το 70-68, ήρθαν τα πάνω κάτι, με τα πάντα να αλλάζουν προς το αρνητικό. ειδικά μετά την αποχώρηση του Ευριπίδη Μελετιάδη από την τεχνική ηγεσία, ο οποίος δεν άντεξε όπως φάνηκε την πίεση, με αποτέλεσμα να αναλάβει τα ηνία ο Σωτήρης Νικολαΐδης, προπονητής πρωτάρης στην Α2,

Στη συνέχεια, και ενώ είχε αποχωρήσει και ο κοινοτικός της ομάδας, Ντάμιαν Κάντιτς (11 π., 4 ριμπ., 7 αγώνες), χωρίς να τον αντικαταστήσει ο σύλλογος. ήρθαν οι τραυματισμοί των Σάββα Μανούσου (πρόβλημα στο πόδι) και του Βασίλη Κιτσούλη (πρόβλημα στη μέση), με τους δυο κομβικούς παίκτες που ουσιαστικά κάλυπταν την ρακέτα της ομάδας της Χαλκιδικής να χάνουν την σεζόν. Ο Μανούσος (12,1 π., 6,3 ριμπ.) έχει να αγωνιστεί από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αμύντα και ο Κιτσούλης (11 π.,, 6,5 ριμπ.) από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Διαγόρα.

Το Πευκοχώρι μετράει 1 νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, και αυτή με τον Εθνικό, και μάλιστα πολύ δύσκολα εντός έδρας, ενώ αυτό που κόστισε το λιγότερο ήταν η αλλαγή της έδρας, και η μετακόμιση από τον Άγιο Παύλο Καλλικράτειας σε αυτόν της Θεσσαλονίκης.

Πλέον, αν ηττηθεί αύριο (24/4, 17:00) στο Μαρούσι, και νικήσει η Καβάλα στον Πειραιά τον Εθνικό, τότε θα μπει σε διαδικασία άμεσου υποβιβασμού, παρά το 2-0 με την Καβάλα, και δύσκολα θα μπορέσει να ξεφύγει από αυτή της στενωπό, έχοντας εντός τον Απόλλωνα Πάτρας και εκτός την Καστοριά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ