31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Πετυχημένη πρόβα “τελικού” για Ερυθρό Αστέρα

Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν σοβαρός στη μεγαλύτερη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα με την Ούνικς, νίκησε άνετα με 83-65 και έδειξε έτοιμος για τον ευρωπαϊκό "τελικό" της επόμενης εβδομάδας στην έδρα της Νταρουσαφάκα, με τον νικητή να προκρίνεται και τον ηττημένο να αποχαιρετά.

Ο Αστέρας άρχισε μουδιασμένα και στο 6' 40'' ήταν πίσω με 9-2, σταδιακά βρήκε ρυθμό στην επίθεση, μείωσε στο 10-14 του δεκαλέπτου, προηγήθηκε με 40-31 στο ημίχρονο, είδε την Ούνικς σε ένα ξέσπασμα από το 44-35 να κάνει 10-0 και να προσπερνάει με 44-45 στο 25' και στο επόμενο δεκάλεπτο ήρθε... καταιγίδα, με τους Σέρβους να κάνουν σερί 31-7, να διαμορφώνουν το 75-52 και να τελειώνουν το ματς.

ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: Ο Ερυθρός Αστέρας είχε κσοράρει μόλις δύο πόντους στα έξι πρώτα λεπτά του αγώνα. Η είσοδος του Μίλκο Μπιέλιτσα στον αγώνα αφύπνισε τους Σέρβους, βρήκαν ρυθμό και ο ίδιος αποδείχτηκε ασταμάτητος σκοράροντας 19 πόντους σε 19 λεπτά που έπαιξε πριν γνωρίσει αποθέωση από τους οπαδούς όταν αποσύρθηκε στο 37'.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Τα 22 λάθη της Ούνικς αρκούν από μόνα τους για να... περιγράψουν την εικόνα των Ρώσων μέσα στην "καυτή" έδρα του Αστέρα και να εξηγήσουν τη κατάρρευση για την ομάδα του Πασούτιν.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ