17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πετάει την Κυριακή για Κύπρο ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής προσπαθεί να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και επιπλέον να βρει τηλεοπτική στέγη για την ευρωπαϊκή του επιστροφή μέσω του BCL.

Το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα με αντίπαλο τον Άρη ακυρώθηκε, εξαιτίας των τραυματισμών. Έτσι οι «κυανόλευκοι» έμειναν στην προπόνηση και σε ένα δυνατό εσωτερικό διπλό με τον Έντ Ντάνιελ να παραμένει εκτός και τον Μάικ Μουρ να παίζει σε πιο χαμηλούς ρυθμούς.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει προγραμματισμένο ρεπό αύριο, επιστρέφει στις προπονήσεις την Πέμπτη (17/9) και την Κυριακή θα αναχωρήσει με προορισμό τη Λευκωσία για τους προκριματικούς του BCL και ειδικότερα την αναμέτρηση με τον Κεραυνό Στροβόλου (22/9, 20.30).

Η ΚΑΕ Ηρακλής συζητά με την ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, ελπίζοντας πως κάποια εμπόδια θα ξεπεραστούν και τελικά το παιχνίδι θα μεταδοθεί. Υπενθυμίζουμε πως οι αγώνες θα γίνουν χωρίς φιλάθλους και χωρίς την παρουσία εκπροσώπων του Τύπου. Κάθε αποστολή θα αποτελείται από 21 άτομα. Στην Κύπρο θα υπάρχει ένα είδους «φούσκας» που θα καλύπτει το ξενοδοχείο, το γήπεδο και τα πούλμαν με τα οποία θα μετακινούνται οι αποστολές. Δεν θα επιτρέπονται «έξτρα» μετακινήσεις στα μέλη των αποστολών.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ