29.4 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Πετάει σήμερα για Μόσχα ο Σαντ Ρος

Οι τίτλοι τέλους στη σχέση της ΑΕΚ με τον Χάουαρντ Σαντ Ρος πέφτουν σήμερα Παρασκευή 10/1. Από ώρα σε ώρα ο Κουβανός αναμένεται να υπογράψει στα γραφεία της ΚΑΕ τη λύση του συμβολαίου του και στη συνέχεια θα πάρει το αεροπλάνο και θα ταξιδέψει στη Μόσχα προκειμένου να ενταχθεί στην ΤΣΣΚΑ. Τους συμπαίκτες και τους προπονητές του τους έχει αποχαιρετήσει στη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής από την Αμβέρσα.

Στην ΑΕΚ ήθελαν αρχικά να κρατήσουν τον Σαντ Ρος μέχρι και το Σάββατο, προκειμένου να παίξει στον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο και να φύγει μετά. Όμως οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ επέμεναν πως ο παίκτης έπρεπε να πάει άμεσα στη Μόσχα, διότι τον χρειάζονται επειγόντως. Η επόμενη εβδομάδα είναι "διαβολοβδομάδα" στην Ευρωλίγκα και θέλουν ως τη Δευτέρα να τον έχουν δηλώσει προκειμένου να είναι διαθέσιμος γι' αυτά τα παιχνίδια.

Επίσης, δεν ήθελαν να αναληφθεί οποιοδήποτε ρίσκο τραυματισμού του, κάτι που στην ΑΕΚ κατανόησαν, έτσι δεν επέμειναν περισσότερο. Έτσι κι αλλιώς, άλλωστε, ο Κουβανός έχει ήδη ταξιδέψει νοερώς στη Ρωσία, όπου θα λάβει περίπου 300.000 Ευρώ ως το τέλος αυτής της σεζόν, ενώ το καλοκαίρι η ΤΣΣΚΑ έχει οψιόν να ανανεώσει το συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με ετήσιες αποδοχές 700.000 Ευρώ.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της θα αναζητήσει στην αγορά έναν ψηλό περιφερειακό παίκτη για να αντικαταστήσει τον Σαντ Ρος. Η απόφαση ελήφθη με το σκεπτικό ότι χρειάζεται ένα ψηλό κορμί στην περιφέρεια. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι συνεργάτες του έχουν ήδη αρχίσει να ψάχνουν, γνωρίζοντας βέβαια εκ των προτέρων πως δεν είναι καθόλου εύκολο αυτή την εποχή να βρουν αυτό που αναζητούν. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ