24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πετάει για Σαν Αντόνιο ο Μιλουτίνοφ

Το ταξίδι για το Τέξας αναμένεται να πραγματοποιήσει άμεσα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ώστε να δοκιμαστεί από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο 22χρονος Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του την φετινή χρονιά, ειδικά στο δεύτερο μισό της. Τα δικαιώματά του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ανήκουν στην ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιλουτίνοφ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Σαν Αντόνιο.

Τι σημαίνει αυτό για τον Ολυμπιακό; Σε περίπτωση που οι Σπερς αποφασίσουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους θα πρέπει να καταβάλουν 1 εκατομμύριο ευρώ ως ρήτρα στους "ερυθρόλευκους". Ωστόσο αυτό πρέπει να γίνει μέχρι τις 15 Ιουλίου, να ενημερωθεί δηλαδή ο Ολυμπιακός για τις προθέσεις των Σπερς, ώστε να συντονίσει και τον δικό του σχεδιασμό. Σε αντίθετη περίπτωση ο Μιλουτίνοφ θα συνεχίσει να φορά την φανέλα των Πειραιωτών και την επόμενη σεζόν. 

Το δέλεαρ του ΝΒΑ είναι τεράστιο και όλα θα κριθούν από όσα δείξει ο Σέρβος στο προπονητικό επιτελείο των Σπερς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα χάσει σίγουρα τον παίκτη.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ