25.6 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Περπέρογλου: “Κίνητρό μου η αγάπη γι’ αυτό που κάνω”

Ο Στράτος Περπέρογλου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα στο σάιτ της νέας του ομάδας. Ο Έλληνας φόργουορντ μετά την Βαρκελώνη και το Ισραήλ ετοιμάζεται να ζήσει με την οικογένειά του και να παίξει μπάσκετ σε μια ακόμη χώρα. Αυτή τη φορά σειρά έχουν η Σερβία και το Βελιγράδι.

Ο Περπέρογλου δήλωσε ενθουσιασμένος με το νέο αυτό κεφάλαιο στη ζωή και στην καριέρα του και πρόσθεσε: "Ποτέ δεν φοβόμουν νέες προκλήσεις. Λατρεύω να είμαι σε μια τέτοια κατάσταση. Ανυπομονώ να αρχίσω δουλειά  με τους νέους συμπαίκτες μου και να γνωρίσω το Βελιγράδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Τόνισε ακόμη πως έχει μεγάλο κίνητρο: "Το κίνητρό μου είναι πως πραγματικά απολαμβάνω και αγαπώ αυτό που κάνω. Είμαι ευλογημένος από το Θεό για την καριέρα που έχω και τις ομάδες που έχω παίξει. Υπάρχουν νέοι στόχοι και προκλήσεις στην ομάδα. Θέλουμε να πετύχουμε με την ομάδα όλους τους στόχους που έχει θέσει».

Σημείο αναφοράς είναι για τον Έλληνα διεθνή και η παρουσία του Μίλαν Τόμιτς, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στον Ολυμπιακό: "Έχω μιλήσει μαζί του φυσικά. Είχαμε δουλέψει μαζί και είχαμε μια εξαιρετική επικοινωνία. Παράλληλα, ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση, με τεράστιο αριθμό φιλάθλων και όλα μαζί κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την παρουσία μου εδώ».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η σχετική ερώτηση για τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα: "Γνωρίζω καλά τι ατμόσφαιρα δημιουργούν στο γήπεδο. Είναι από τα καλύτερα μέρη να αγωνίζεσαι. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ