16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Περιστέρι: Ώρα άφιξης για ΜακΚρι, νέες αλλαγές στα φιλικά (pic)

Την Τετάρτη αναμένεται στην Αθήνα ο Έρικ ΜακΚρι, ώστε να ενσωματωθεί και αυτός στην ομάδα του Περιστερίου. Νέο πρόγραμμα φιλικών κοινοποίησαν οι "κυανοκίτρινοι", καθώς ακυρώνεται το φιλικό με τη Ζαμαλεκ.

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά το "παζλ" του ρόστερ του Περιστερίου, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να βλέπει παλιούς και νέους παίκτες να καταφθάνουν στην Αθήνα, ώστε να ενσωματωθούν στο "κυανοκίτρινο" δυναμικό. Σειρά παίρνει και ο προσφάτως ανακοινωθείς Έρικ ΜακΚρι, καθώς όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Περιστέρι, ανεμένεται το πρωί της Τετάρτης (18/08, 10:05) στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Ο Αμερικανός δεν θα χάσει στιγμή, καθώς με την άφιξή του θα ενσωματωθεί κατευθείαν με την υπόλοιπη ομάδα, η οποία έχει αρχίσει ήδη να ανεβάζει ρυθμούς, καθώς απέχει κάτι λιγότερο από ένα μήνα από την έναρξη των προκριματικών του BCL.

Την ίδια ώρα , αλλαγές υπάρχουν στα φιλικά που θα δώσει η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου. Το προγραμματισμένο για τις 10 Σεπτεμβρίου φιλικό με αντίπαλο τη Ζάμαλεκ από την Αίγυπτο δεν θα γίνει και έτσι το Περιστέρι αναπροσάρμοσε την σειρά των αγώνων προετοιμασίας που πρόκεται να δώσει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας του Περιστερίου

21/8: Περιστέρι-IONA

26/8: Περιστέρι-IONA

28/8: Περιστέρι-ΑΕΚ

31/8: Με τον Παναθηναϊκό (δεν έχει οριστεί η έδρα)

3/9: Περιστέρι-Καρσίγιακα

8/9: Με τον Ιωνικό Νικαίας (δεν έχει οριστεί η έδρα)

10/9: Περιστέρι-Λαύριο

25/9: Ολυμπιακός-Περιστέρι



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ