19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Περιστέρι: Χάνει τον ΠΑΟΚ ο Βασιλόπουλος! (vid)

Νέα απουσία για το Περιστέρι ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Περιστέρι (11/4, 17:00) για την 21η αγωνιστική της Basket League. Ωστόσο οριστικά εκτός δράσης για την αναμέτρηση απέναντι στο  «Δικέφαλο του Βορρά» τέθηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Ο έμπειρος φόργουορντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον καρπό με αποτέλεσμα να μην είναι στα πλάνα του Σωτήρη Μανωλόπουλου για την επερχόμενη αναμέτρηση. Επιπλέον, πέρα απο το πρόβλημα το οποίο προέκυψε με τον τραυματισμό του Βασιλόπουλου αμφίβολη χαρακτηρίζεται η συμμετοχή δύο ακόμη καλαθοσφαιριστών της ομάδας του Περιστεριού. Ο λόγος γίνεται συγκεκριμένα τόσο για τον Τζέι Κρόκετ, όσο και για τον Τεράν Πέτεγουεϊ οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Να θυμίσουμε οτι στον πρώτο γύρο στην μεταξύ τους αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Basket League,είχε επικρατήσει το Περιστέρι με 76-67 σε ένα πολύ ανταγωνιστικό και χορταστικό παιχνίδι. Για τους Περιστεριώτες είχε ξεχωρίζει ο ΜακΛιν σημειώνοντας 22 πόντους, ενώ ο Παναγιώτητης Βασιλόπουλος είχε πετύχει 8 πόντους και 7 ριμπάουντ.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ