17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Περιστέρι: Φιλικά εν όψει διακοπής και απουσίες

Δυο δυνατά φιλικά έχει προγραμματίσει το Περιστέρι για το διάστημα της κατά μία έννοια διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω της διεξαγωγής των εξ αναβολής αναμετρήσεων. Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου δεν έχει χρωστούμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις και θα δώσει τον τελευταίο της αγώνα για την κανονική διάρκεια της Basket League με τον Άρη στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» στις 28 Απριλίου, οπότε κάπως έπρεπε να καλυφθεί το κενό. 

Συγκεκριμένα, οι «κυανοκίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας την Παρασκευή (16/04, 17:00) τον Ιωνικό Νικαίας και την επόμενη Τετάρτη (21/04, 17:00) το Λαύριο. Τα δυο αυτά τεστ θα βοηθήσουν στην καλύτερη προσαρμογή του Τζόρνταν Φορντ, αλλά και στην προετοιμασία της ομάδας για τα σημαντικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στα πλέι οφ.

Ωστόσο δε λείπουν τα προβλήματα για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων. Μετά το διήμερο ρεπό, οι παίκτες του Περιστερίου αναμένεται να επιστρέψουν στο παρκέ αύριο Τετάρτη (14/04). Μέσα σε αυτούς δεν θα είναι ούτε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον καρπό και δεν έπαιξε στα παιχνίδια με Προμηθέα και ΠΑΟΚ, ούτε οι Τρε Μακλίν και Τεράν Πέτεγουεϊ, οι οποίοι έχουν ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα. Αντίθετα, στην διάθεση του προπονητή θα τεθεί εκ νέου ο Τζέι Κρόκετ, ο οποίος ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ