18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Περιστέρι, «φέρε μας το κύπελλο» (vid)

Το Περιστέρι επιβλήθηκε και της Μόρναρ Μπαρ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, και οι παίκτες του γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο.

Οι παίκτες του Νίκου Παπανικολόπουλου θα υποδεχθούν την επόμενη εβδομάδα την Μπάμπεργκ και με νίκη θα εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στους «16» της διοργάνωσης, στην οποία η ομάδα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι των «κυανοκιτρίνων» ανάγκασαν παίκτες και τεχνική ηγεσία, αρκετή ώρα μετά το τέλος του ματς με τους Μαυροβούνιους, να βγουν ξανά στο παρκέ -ενώ είχαν ήδη αποσυρθεί στα αποδυτήρια- ώστε να τους αποθεώσουν.

https://www.youtube.com/watch?v=bjgK3uiBmqo

Η ανακοίνωση: «Από τα αποδυτήρια έβγαλαν οι Fentagin τους παίκτες του Περιστερίου winmasters ξανά στο παρκέ, μετά το τέλος του αγώνα με την Μόρναρ Μπαρ, που βρίσκει στους "κυανοκίτρινους" μια ανάσα από τους "16" του Basketball Champions League. Το σύνθημα που δονούσε το κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου" ακόμη και όταν όλος ο κόσμος είχε αποχωρήσει ήταν ξεκάθαρο: "Περιστέρι σ’ αγαπώ, φέρε μας το κύπελλο"!

Ο αρχηγός Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν ο πρώτος που βγήκε στο παρκέ και ακολούθησαν και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας και χειροκροτούσαν τον κόσμο, ο οποίος για περισσότερο από δέκα λεπτά τους αποθέωνε και ζητούσε το κύπελλο. Έλληνες και ξένοι απόλαυσαν κάθε στιγμή της αποθέωσης από τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας».

https://www.youtube.com/watch?v=0N_bCA_Rg0s



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ