21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Περιστέρι: Τρεις «πονοκέφαλοι» πριν τον Προμηθέα (vid)

Μετά την αναβολή του χθεσινού (7/5) προγραμματισμένου φιλικού με την ΑΕΚ, λόγω των πολλών απουσιών, το Περιστέρι προπονήθηκε το Σάββατο και μπαίνει στην τελική ευθεία για τα playoffs της Basket League με τρεις «πονοκεφάλους».

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η ομάδα του Περιστερίου, ο προπονητής Σωτήρης Μανωλόπουλος είδε τρεις παίκτες να μην ακολουθούν το ομαδικό πρόγραμμα και αντ'αυτού να κάνουν μόνοι τους ειδικό πρόγραμμα εκγύμναστης. Αυτοί είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από πρόβλημα στον καρπό, ο Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και τέλος ο Γάιος Σκορδίλης, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση του.

Το Περιστέρι μπαίνει έτσι στην τελική ευθεία για την έναρξη των αγώνων της Α' Φάσης των playoffs της Basket League, στην οποία θα συναντήσει τον Προμηθέα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που κοινοποίησε ο ΕΣΑΚΕ, η πρώτη αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί στο "Δημήτριος Τόφαλος", έχει οριστεί για την Τετάρτη 12 Μαΐου, και ώρα 17:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι ERT Sports και το ERTflix.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ