20.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Περιστέρι: Τελειώνει ο Μίλερ! (vid)

Ο Ιαν Μίλερ παίρνει σειρά στις αποχωρήσεις από το Περιστέρι που συνεχίζει να ανακατεύει την τράπουλα ψάχνοντας κάποια στιγμή ένα ρόστερ κι ένα σχήμα που θα μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα. Η περιφέρεια είχε μπει σε διαδικασία αλλαγών από την ώρα που ανακοινώθηκε η επιστροφή του Στίβεν Γκρέι και όλα έγιναν πιο ξεκάθαρα όταν ο Μίλερ μετά τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ εξέφρασε μέσω twitter τη δυσφορία του για τον ρόλο που είχε στην ομάδα επί ημερών Μίλαν Τόμιτς

Ο Μίλερ είχε προκαλέσει «θόρυβο» με τη μεταγραφή του στο Περιστέρι και ήταν ένα σημάδι των μεγάλων βλέψεων που υπήρχαν φέτος στην ομάδα, όμως στην πορεία ήταν φανερό ότι κάτι δεν... κόλλησε με έναν εγνωσμένη αξίας σκόρερ ο οποίος δε μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα σε κανένα σημείο της σεζόν.

 Το Περιστέρι έχοντας χάσει το ευρωπαϊκό τρένο και έχοντας αποκλειστεί και από το κύπελλο, επιχειρεί πλέον την ολική ανασύνταξη με αποκλειστικό στόχο μια διάκριση στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει και σε επιπλέον ενίσχυση στις θέσεις των ψηλών, από την ελληνική αγορά, ενώ θα υπάρξει και αντικατάσταση του Μίλερ αλλά χωρίς ακόμα να είναι δεδομένο σε ποια θέση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ