17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Περιστέρι: Συνεχίζονται τα προβλήματα πριν τον ΠΑΟΚ

Με προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του το Περιστέρι για την αναμέτρηση της Κυριακής (11/4, 17:00) με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, για την 21η αγωνιστική της Basket League. Αγώνας δρόμου για τρεις παίκτες.

Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η Αθηναϊκή ομάδα, ο προπονητής Σωτήρης Μανωλόπουλος βλέπει τρία βασικά όπλα να απουσιάζουν από την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Τζέι Κρόκετ, τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τον Τεράν Πέτεγουέι. Ο Κρόκετ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ο Έλληνας φόργουορντ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον καρπό, κάτι που του στέρησε την συμμετοχή και από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής της Basket League με τον Προμηθέα, ενώ τέλος, ο Πέτεγουεϊ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα.

Στόχος και των τριών είναι να προλάβουν την αναμέτρηση, με το ιατρικό επιτελείο των «κυανοκίτρινων» να δίνει αγώνα δρόμου ουσιαστικά μέχρι την τελευταία στιγμή, δηλαδή πριν και την αναχώριση της αποστολής για τη Θεσσαλονίκη.

Πέρα από το ιατρικό δελτίο, η ομάδα του Περιστερίου ενημέρωσε και για την εξέλιξη της προπόνησης της Πέμπτης (8/4), η οποία περιελάμβανε μεταξύ άλλων και παρουσίαση του επερχόμενου αντιπάλου της ομάδας σε βίντεο, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να δείχνει τα δυνατά αλλά και αδύνατα σημεία του ΠΑΟΚ.

Το Περιστέρι προέρχεται από μία οριακή εντός έδρας ήττα από τον  Προμηθέα Πατρών και με ρεκόρ 10-10 βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας της Basket League. Αντίστοιχα, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, βρίσκεται μία θέση κάτω, με ρεκόρ 11-8. Οι Θεσσαλονικείς παρουσιάζονται ανεβασμένοι, έχοντας χτίσει ένα μικρό σερί 3 νικών, κερδίζοντας στη σειρά τους Άρη, Κολοσσό και Ιωνικό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ