24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Περιστέρι σαν… Βασιλόπουλο στην Πάτρα!

Το Περιστέρι μετά την ΑΕΚ "σκότωσε" και τον Προμηθέα μέσα στην Πάτρα με το 76-73 να είναι το 2/2 για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη και να δείχνει πολύ υψηλές βλέψεις για την σεζόν της επιστροφής στα σαλόνια. Αριστο τακτικά το Περιστέρι, μπλόκαρε τα ατού των γηπεδούχων οι οποίοι έπαιξαν πάλι χωρίς τον Κατσίβελη ενώ  έβγαλαν και την κούραση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι και ταξίδι μεσοβδόμαδα. Εκπληκτική παρουσία από τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, καταλυτικός στο φινάλε ο Ράιαν Χάροου.

Το Περιστέρι κατάφερε στα πρώτα λεπτά και να κόψει τον αιφνιδιασμό των γηπεδούχων και να τους οδηγήσει σε τρίποντα με κακές συνθήκες και συντηρούσε ένα προβάδισμα (15-20 στο 7'30'') για να κλείσει το δεκάλεπτο με 24-26. Ο Προμηθέας βρήκε το μακρινό σουτ, προσπέρασε με 42-35 στο 17' κι έκλεισε το ημίχρονο με 42-39, έχοντας σουτάρει 19 τρίποντα έναντι 14 δίποντων!

Ο Προμηθέας έκανε το ξέσπασμά του στην έναρξη του δεύτερου μέρους, ξέφυγε με 48-39 και κάπου εκεί το πήρε πάνω του ο Βασιλόπουλος. Αυτός οργάνωσε την άμυνα, αυτός σκόραρε μπροστά, αυτός ήταν ο... δράστης στην ολική ανατροπή που έφερε το Περιστέρι στο +4, 58-62 στην λήξη του δεκαλέπτου.  Το Περιστέρι έπαιξε με μυαλό στην τελευταία περίοδο, κράτησε την αμυντική του συγκέντρωση και πανηγύρισε την μεγάλη νίκη.

ΗΓΕΤΗΣ: Ο Παναγώτης Βασιλόπουλος πήγε στο Περιστέρι για να ηγηθεί της προσπάθειας και αυτό κάνει. Η τρίτη περίοδος του σημερινού αγώνα ήταν ένα προσωπικό του ρεσιτάλ και στις δύο πλευρές του γηπέδου και αυτό κράτησε την αμφιβολία στους γηπεδούχους, την πίστη στην δική του ομάδα και εν τέλει έφερε τους πανηγυρισμούς.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Τα 5/29 τρίποντα του Προμηθέα ήταν το πλέον χαρακτητιστικό και... περιγραφικό νούμερο του αγώνα. Οι γηπεδούχοι εγκλωβίστηκαν σε μεγάλο διάστημα σε αυτό το στιλ παιχνιδιού, όμως, σήμερα δεν είχαν την συνηθισμένη τους ευστοχία, έτσι και χαμηλά στο σκορ έμειναν και υποτάχτηκαν σε μια ομάδα που έπαιξε πιο ορθολογικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ