16.7 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Περιστέρι: Ο Βασιλόπουλος στο πλευρό του Τόμιτς!

Μια επιστροφή προσώπου αλλά όχι και... ρόλου είναι προ των πυλών στο Περιστέρι. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση είναι έτοιμος να ξαναμπεί στο κλειστό του Περιστερίου, αλλά αυτή τη φορά με... κοστούμι και όχι με σορτσάκι, τουλάχιστον για τις ημέρες των αγώνων.

Ο παλαίμαχος πλέον παίκτης, θα ξανασμίξει με τον Μίλαν Τόμιτς στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, αρχίζοντας μια νέα καριέρα, αλλά προσθέτοντας και ακόμα μία κίνηση σημειολογίας στην ομάδα, που μετά την... μαζική εμφάνιση των νέων παιδιών με ρόλο στα παιχνίδια, φέρνει κι ένα πρόσωπο που πρόσφερε ουσιαστικά και για χρόνια, δείχνοντας μια γενική τάση ανακατέματος της τράπουλας.

Ο Βασιλόπουλος είναι έτσι κι αλλιώς μια ηγετική φυσιογνωμία που μπορεί να προσφέρει και στα αποδυτήρια πράγματα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άμεσα έρχονται και άλλες εξελίξεις που έχουν να κάνουν και με το ρόστερ. Ο Γιανίκ Μορέιρα είναι εδώ και μέρες σε συζητήσεις για να λύσει το συμβόλαιό του, η διαπραγμάτευση λογικά θα φέρει αποτέλεσμα και μαζί και νέο παίκτη για να καλυφθεί το κενό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ