24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Περιστέρι: Ξανασμίγει με Στίβεν Γκρέι! (vid)

Ο Στίβεν Γκρέι και το Περιστέρι είχαν χωρίσει... με βαριά καρδιά και όπως φαίνεται δεν θα αντέξουν για πολύ καιρό μακριά. Εδώ και αρκετές ημέρες οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαρκή επαφή, με τα πράγματα όμως εξ αρχής να μην είναι πολύ απλά αφού η Χάποελ Χολόν δε φαινόταν πρόθυμη να συναινέσει στην αποδέσμευση του αμερικανού γκαρντ.

Οι Ισραηλινοί υποδέχονται σήμερα τη Ντραρουσάφακα για την προτελευταία αγωνιστική του ομίλου τους στο BCL και είναι δεδομένο ότι ο Γκρέι θα ενισχύσει την προσπάθειά τους. ΑΠό 'κει και πέρα, θα χρειαστεί αναμονή. Από τα αποτελέσματα σήμερα θα φανεί πόση σημασία θα έχει και ο επόμενο αγώνας, πάλι εντός την ερχόμενη εβδομάδα με την Μπρίντιζι και αν θα υπάρχει περίπτωση να αφήσουν απόψε κιόλας τον Γκρέι που επιθυμεί αύριο να είναι στην Αθήνα και στο Περιστέρι!

Ο 32χρονος χαρισματικός σκόρερ, που είχε συνδέσει το όνομά του με σημαντικές επιτυχίες του Περιστερίου, είχε αποχωρήσει στο... κύμα μαζικών αλλαγών που είχαν γίνει όταν είχε αναλάβει για τελευταία φορά την ομάδα ο Αργύρης Πεδουλάκης και τώρα είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή, λογικά για να πάρει τη θέση του Ιαν Μίλερ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ