19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Περιστέρι – Κραϊσλχάιμ Μέρλινς 66-76: Ολα ήταν ένα λάθος… (vid)

Το Περιστέρι... παραπάταγε εντός έδρας με αντίπαλο τους Κραϊλσχάιμ Μέρλινς και το τελικό 66-76 ήρθε απόλυτα δίκαια και φυσιολογικά για τους ανώτερους σε όλα Γερμανούς. Με μία νίκη σε τρία ματς έμεινε η ελληνική ομάδα, αλλά το χειρότερο απ' όλα είναι η εικόνα του που δε βελτιώνεται, με τα «βαριά» συμβόλαια τύπου Μορέιρα και Μίλερ ακόμα να μην προσφέρουν ούτε μέρος απ' όσα περιμένουν από αυτούς. 

Το Περιστέρι ήταν για έξι λεπτά στους 4 πόντους (!), με σκορ 4-9, έπαιρνε λύσεις μόνο από τον Πετεγουέι και το 15-20 του δεκαλέπτου πάλι καλό ήταν. Τα λάθη ασταμάτητα, έφτασαν 10 στο ημίχρονο που είχε τους Γερμανούς στο 29-36 με πολύ καλύτερη εικόνα. Το 34-51 στο 24' έδειχνε καταστροφή, αλλά εκεί υπήρξε αντίδραση. Αρχίζοντας από την άμυνα και συνεχίζοντας με τον ΜακΚρί και τον Μορέιρα που... αφυπνίστηκε, ήρθε το 47-51 στο 27'30'' και υπήρχε ματς. Το 50-55 του δεκαλέπτου έδινε ελπίδες στο Περιστέρι.

Ο Σορτς ήταν ασταμάτητος, ο Ραντοσάβλιεβιτς σιγοντάριζε με το σουτ του και το 50-64 στο 32' έβαζε πάλι τους Γερμανούς σε θέση οδηγού.

ΔΑΙΜΟΝΑΣ: Ο Τίμοθι Σορτς έχει δείξει από νωρίς φέτος ότι τα κλειδιά των Μέρλινς είναι στα χέρια του και απόψε το επιβεβαίωσε με σκληρό τρόπο για το Περιστέρι. Είναι δαίμονας, δε σταματιέται, τα κάνει όλα με έφεση στο σκοράρισμα και όντας στα 24 του χρόνια, έχει προοπτικές να συζητηθεί στο μέλλον περισσότερο.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Με 21 λάθη δύσκολα έχεις τύχη. Το Περιστέρι έκανε τόσα, ο δε αντίπαλος μόλις 13 και οι επιδόσεις αυτές δείχνουν πολλά για την πνευματική ετοιμότητα των δύο ομάδων.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ