27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Περιστέρι – Ιωνικός 79-82: Οι Νικαιώτες χάλασαν το ντεμπούτο του Τόμιτς (vids)

Ο Ιωνικός Νικαίας «άλωσε» το Περιστέρι νικώντας την τοπική ομάδα με 82-79, σε αγώνα για την 10η αγωνιστική της Basket League.

Το ντεμπούτο του Μίλαν Τόμιτς στην άκρη του πάγκου των γηπεδούχων απέτυχε και πλέον η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει αρνητικό ρεκόρ (4-5), με τους θριαμβευτές να «ανεβαίνουν» στο 3-5, επιστρέφοντας μετά από σχεδόν ένα μήνα στη δράση, καθώς είχαν ταλαιπωρηθεί κι από τον κορονοϊό.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή ότι είχαν υψηλό βαθμό ετοιμότητας και δεν θα παραδίνονταν εύκολα. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε 21-16 και στο δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης οι Νικαιώτες κυριάρχησαν και πήγαν προηγούμενοι (41-44) στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Η τρίτη περίοδος ανήκε στην ομάδα του Τόμιτς η οποία επικράτησε με επιμέρους σκορ 22-15 και στο 30' ο φωτεινός πίνακας του κλειστού της οδού Κένεντι έγραφε 63-59. Και στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ιωνικός ήταν η καλύτερη ομάδα στο παρκέ και βρίσκοντας λύσεις στα κρίσιμα σημεία «δραπέτευσε» με μία σπουδαία νίκη (79-82).

ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ: Ο Γιουτζίν Τζέρμαν και ο Νίκος Χουγκάζ ήταν οι άνθρωποι οι οποίοι πήραν από το... χέρι τον Ιωνικό και τον οδήγησαν στη νίκη, σκοράροντας 20 και 17 πόντους αντίστοιχα. Κομβική και η προσφορά των Αθηναίου, Μουσταφά και Γόντικα, ενώ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας της Νίκαιας, ο Ραϊβόντε Ράις σημείωσε 12 πόντους. Για τους ηττημένους οι οποίοι δεν είχαν στη σύνθεσή τους τον Δημήτρη Κατσίβελη και τον Δημήτρη Μωραΐτη από 14 πόντους πέτυχαν οι Μακρί και Πέτεγουεϊ.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι πόντοι που βρήκαν οι φιλοξενούμενοι μέσα από τη ρακέτα ήταν κι εκείνοι που έκαναν τη διαφορά. Η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα βρήκε 42 πόντους από το «ζωγραφιστό», με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν όλους κι όλους 26.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ