15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Περιστέρι: Δύο μήνες εκτός δράσης ο Μωραϊτης

Ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε το Περιστέρι, καθώς για τους δύο επόμενους μήνες θα στερηθεί των υπηρεσιών ενός παίκτη που έδειχνε να βρίσκει ρυθμό και να βοηθά ουσιαστικά. Ο Δημήτρης Μωραϊτης τραυματίστηκε σχεδόν ένα πεντάλεπτο πριν το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό και αποχώρησε δείχνοντας πως έχει ενοχλήσεις στον καρπό. Αποδείχθηκε πως είχε υποστεί  κάταγμα σκαφοειδούς αριστερής πηχιοκαρπικής και θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "κυανοκίτρινης" ΚΑΕ:

"Νοκ άουτ για το επόμενο δίμηνο βγήκε ο Δημήτρης Μωραΐτης στο Περιστέρι Vitabiotics.

Ο γκαρντ των «κυανοκιτρίνων» που τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (7/11) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα σκαφοειδούς αριστερής πηχιοκαρπικής.

Ο Δημήτρης Μωραΐτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Τετάρτη (10/11) το πρωΐ στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από την ιατρική ομάδα του Νίκου Πισκοπάκη.

Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον γκαρντ του Περιστερίου Vitabiotics υπολογίζεται μετά από δυο μήνες.

Από κει και πέρα, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και θεραπεία ακολούθησε ο Λίνος Χρυσικόπουλος την Δευτέρα (8/11), λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό.

Τέλος, το Περιστέρι Vitabiotics θα «πετάξει» την Τρίτη (9/11) για την Δανία και την αναμέτρηση με την Μπάκεν Μπέαρς, στο πλαίσιο των υποχρεώσεων για το FIBA Europe Cup".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ