17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Περιστέρι για Μορέιρα!

Ο Γιανίκ Μορέιρα είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα, όχι όμως για λογαριασμό της ΑΕΚ, όπως γράφεται κατά κόρον τις τελευταίες ώρες, αλλά για το Περιστέρι.

Eδώ και μερικά 24ωρα ο Ηλίας Ζούρος ψάχνει έναν ψηλό για να καλύψει το κενό του Άντονι Μόρισον, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με το Λαύριο και απ' ό,τι φαίνεται, μπορεί να χρειαστεί να περάσει μέχρι και ένας μήνας για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Οι υποχρεώσεις του Περιστερίου είναι συνεχείς σε πρωτάθλημα και BCL και ο προπονητής του δεν θέλει να μείνει η ομάδα με ένα σημαντικό κενό στη θέση του σέντερ για τόσο πολύ, έτσι ερεύνησε την αγορά και φαίνεται πως κατέληξε στην περίπτωση του Ανγκολέζου διεθνούς, στον οποίον έκανε πρόταση για δίμηνο συμβόλαιο. Μέχρι δηλαδή να επιστρέψει ο Μόρισον.

Ο Μορέιρα (28, 2,11) κατέκτησε πέρυσι το BCL με τη Βίρτους Μπολόνια, ενώ πρόπερσι είχε ξεκινήσει τη σεζόν στον ΠΑΟΚ πριν πάει στα μισά της στην Ιταλία. Στην Ελλάδα τον είχε φέρει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος του έκανε ένα τηλέφωνο και τώρα για να διερευνήσει τις προθέσεις του σε περίπτωση που τον χρειαζόταν στην ΑΕΚ, όμως πέραν τούτου ουδέν. Πρόταση από την ΑΕΚ δεν έχει ο Ανγκολέζος, αντίθετα έχει πρόταση για δίμηνο συμβόλαιο από το Περιστέρι, την οποία μάλιστα βλέπει θετικά και είναι πιθανό να αποδεχθεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ